Agile ME Dubai Sunumı

 
12 Nisan'da Dubai Agile Middle East Kongresi'nde yaptığım sunumun linkini aşağıda bulabilirsiniz.
 
Kongre, dünyanın çeşitli yerlerinden çevik yaklaşım temsilcileri ile tanışmak açısından çok önemli bir şanstı. Ayrıca, hem benim sunumuma hem de Türkiye Finans'daki çevik dönüşüme olan ilgiliyi görmek çok sevindirici oldu. Ben sunum yapmadan önce dahi çeşitli yabancı katılımcıların, birbirlerine Türkiye Finans'ı örnek vererek konuşmalarına oldukça şaşırdım. Buradan yaptığımız dönüşümün sektör açısından ne kadar önemli olduğunu ve yakından izlenmeye çalışıldığını anlamış oldum.
 
Kongre sonunda, bankada gerçekleştirmiş olduğumuz dönüşümün sadece ülkemizde değil, Doğu Avrupa - Orta Doğu hattındaki en büyük ve başarılı çevik dönüşüm olduğunu anlamış oldum; bu da beni hem takım arkadaşlarımız hem de yönetimimiz adına gururlandırdı.
 
Dubai de ilk ziyaretimi böylece gerçekleştirirken, Nisan ayında İstanbul'da hava bu kadar soğukken deniz sezonunu 45 derecede açmış olmak, çöldeki bu ülkenin yokluktan bu kadar kısa sürede ne kadar geliştiğini görmek ve dünya mutfağından bir çok lezzete ulaşabilmek açısından da eğlenceli oldu.
 
Tekrar Agile ME ekibine beni de davet ettikleri için teşekkür ederim.
 
http://www.slideshare.net/AgileME/an-enterprise-agile-transformation-story-trkiye-finans-participation-bank-by-dr-burak-uluocak

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Atomik Alışkanlıklar / Atomic Habits

İRADE: İnsanın En Önemli Özelliğini Tekrar Keşfetmek