Retrospective: Agile Turkey Summit / Çevik Türkiye Konferansı - Sprint Forever



Agile Turkey Summit, which is the largest agile gathering organization of the country, was organized in October for the 4th time.

Türkiye Finans, as the largest scrum organization in Turkey, was one of the sponsors.

In 2014, we were one of the speakers of the conference and influenced other big organizations for agile transformation. This year, our new video which was a comparison between 2014 and 2016, was presented during the conference. Also, one of our scrum teams won "the best scrum board" award.

This year, presentations about devops and continuous delivery motivated us for our studies. Also, it was very good to see more people and companies, every year.

2014 video: https://www.youtube.com/watch?v=ydeABEK3Enw

2016 video: https://www.youtube.com/watch?v=BlP_aNmTXEE

Agile Turkey: http://www.summit.agileturkey.org/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 yıldır düzenlenmekte olan Agile Turkey Summit bu yıl da Türkiye'deki en büyük çeviklik konferansı olarak Ekim ayında yapıldı.

Türkiye'nin en büyük çevik organizasyonu olarak bu yıl Türkiye Finans olarak konferansın sponsorları arasında yer aldık.

Konferansta 2014'de konuşmacı olarak da yer almış ve bankaların da çevik yapılara geçebileceği üzerine bir çok büyük kuruluşa örnek olmuştuk. Bu yıl ise, 2014'de çevik dönüşüme başladığımız sırada çekilen videonun yaklaşık 2.5 yıl sonrasında yaptığımız çekim, konferans sırasında yayınlandı. Konferansa en geniş kapsamla katılan şirket olmamızın yanı sıra "en iyi scrum board" yarışmasına katılan takımımız twitter'da 1nci, konferans oylamasında da 2nci olarak plaketini aldı.

Bu yılki konferansta en çok devops ve continous delivery konusundaki sunumlar ilgimi çekti. Konferansın her yıl bir önceki yıldan daha geniş kitlelere ulaştığını görmek de mutlu etti.

Aşağıda 2014 ve 2016'da çektiğimiz videolar yer alıyor.

2014: https://www.youtube.com/watch?v=ydeABEK3Enw

2016: https://www.youtube.com/watch?v=BlP_aNmTXEE

Agile Turkey: http://www.summit.agileturkey.org/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Atomik Alışkanlıklar / Atomic Habits

İRADE: İnsanın En Önemli Özelliğini Tekrar Keşfetmek